Match perfect je kapsel met je droomhuwelijkskleed of robe de mariee

In een knot, los en gevlochten of natuurlijk, het kiezen van het perfecte kapsel voor je trouwjurkhalslijn houdt meer in dan alleen een kapsel kiezen dat er mooi uitziet. Het kiezen van het beste bruidskapsel verdient evenveel aandacht als het kiezen van een trouwdatum en -locatie. Je kapsel moet een mooie aanvulling zijn op je trouwjurkhals, de verbluffende en unieke details accentueren en je beste eigenschappen laten zien. Van een knot en paardenstaart tot aan de zijknooppunten en los en dons, we hebben de perfecte halslijn met trouwjurk en kapsel voor romantische en zachte of stijlvolle en sierlijke looks:

Strapless – boven in een knot of paardenstaart

In een knot of paardenstaartstijl houden alle ogen op zowel de prachtige halslijndetails als sierlijk op je schouders. Een strapless trouwjurk zal je het gevoel geven en er mooi uitzien op warme zomerdagen, terwijl je je verplaatst van de receptie naar de dansvloer. Een losse vlecht is ook een goede keuze voor een romantisch tintje.

Off-the-Shoulder -zijde geveegd

Kant geveegd met een bloemig haarstuk, zachte losse krullen of losse ranken, het gaat allemaal om het romantisch houden met een off-the-shoulder halslijn.

Dramatische back – updo

Als je kiest voor een open rugstijl, ben je brutaal, durf en heb je een heel speciale en buitengewone stijl, dus als je een moordenaar hebt – laat het zien met je haar omhoog. Een klassiek knotje, paardenstaart of vissenstaartvlecht accentueert je rug, en voegt een sensuele toets toe aan een trouwerij met een traditiethema.

V-hals – half omhoog half omlaag

Lieverd of V-hals, een half-en half-down kapsel accentueert het prachtige decolleté. Een zijvlecht werkt perfect voor dikharige en gekrulde bruiden.

Hoge hals – teruggetrokken

Teruggetrokken in een paardenstaartkapsel vestigt de aandacht op de details van de prachtige hoge hals. In kant of satijn geeft een hoge nek je een gracieuze, chique en stijlvolle uitstraling, terwijl je je ongewone stijl laat zien. Je kapotte kapsel zal er geweldig uitzien met een vloeiende trein.

Een schouder – Los

Een jurk met één schouder legt de nadruk op de details van de jurk en accentueert je beste eigenschappen heel elegant. Een elegante chignon met losse zachte krullen of ranken zal het perfecte kapsel zijn voor een trouwjurk met één schouder. Het is niet te obscuur en vestigt voldoende aandacht op de schouders en neklijn, maar houdt het stijlvol en zacht.

Het vinden van de juiste jurk is een prachtige reis die begint bij het vaststellen van de datum voor de grote dag, het kiezen van de trouwlocatie en het thema. Elk detail op uw speciale dag moet uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelen, met name de jurk en het kapsel. Je bruidsjurk, accessoires en kapsel moeten elkaar mooi en moeiteloos matchen en aanvullen, je beste eigenschappen benadrukken en je op je gemak voelen tijdens deze prachtige viering.

Hier bij  diannadavid.com zullen we u graag begeleiden en helpen bij het vinden van de jurk die perfect bij uw stijl past. Ons professionele en attente team staat aan uw zijde om u te adviseren over de trouwjurk die het beste bij uw huwelijk, thema, figuur en persoonlijkheid past, zodat u er op uw huwelijksdag het meest magisch uitziet!