Onze zwarte blazer gemengd met bloemen en strepen Zoals u wellicht weet, zijn onze gebloemde / gestreepte gemêleerde tops een van de nietjes in onze winkel waar we altijd goed op hebben gereageerd. We zijn deze met rayon jersey bedrukte tops al enkele jaren aan het stylen en verkopen in verschillende kleuren en patronen …

Roze wit en blauw Een verfrissende kleurencombo

Voorjaarsoutfit Pinks Whites and Blues voor dames
Roze wit en blauw Een verfrissende kleurencombinatie Met de lente officieel hier, is het tijd om onze kasten op te frissen, onze kasten schoon te maken en in de sfeer van warmer weer te komen. Dus vandaag heb ik een leuke casual look voor je in een mooie, verfrissende kleurencombinatie die perfect is voor de lente en de zomer. Hoewel …

Introductie van ons Palma Pink Boucle jack

klassieke bouclejas voor dames
De invoering van onze Palma Pink Boucle Jacket Op zondag brachten mijn man en ik een mooie dag door in de Descanso Gardens op een paar kilometer afstand van ons huis in La Canada CA. We zijn al een paar keer eerder in Descanso Gardens geweest, vooral toen mijn zoon jonger was. Ik zou hem daarheen brengen na …

Patronen mengen in neutrale kleuren

Jute Knote vest met capuchon met Coco Ivory Stripe-halsshirt met V-hals
Patronen mixen in neutrale kleuren Zoals jullie allemaal weten, ben ik dol op neutrale looks en heb ik verschillende stijlkenmerken gecombineerd die neutrale kleuren combineren zoals het is hoe ik me het grootste deel van de tijd aankleed. Neutrale dassen dragen is een geweldige optie als u geen idee heeft wat u moet dragen of hoe u kleuren kunt combineren. Zij zijn wat ik …

De lente beginnen met een alles is peachy-houding

De lente beginnen met een alles is peachy-houding Wist je dat morgen officieel de eerste lentedag is? In de afgelopen week hier in Los Angeles hebben we zo’n prachtig weer gehad in de hoge jaren 70 en midden 80 is het zo leuk geweest. We zouden meer regen moeten krijgen naar de …

Lente Trend Trend Alert geel 2019

Zwart en ivoren streepblazer voor dames met gele blouse
Lente 2019 Kleur Trend Alert Geel Meestal om te zeggen dat een kleur ’trending’ is, hoeven maar een paar ontwerpers het op hun catwalkshows te laten zien. Maar in de lente van 2019 liet bijna iedereen op de een of andere manier geel zien op de shows van hun catwalks. Dat telt niet alle kleurvoorspellingsservices met gele …

Onze Trenchcoat gemengd met strepen, puntjes en luipaard

een klassieke Trenchcoat voor dames met riem gemengd met strepen stippen en luipaard
Onze Trenchcoat gemengd met strepen Dots and Leopard We hebben de afgelopen weken veel regen gehad in Los Angeles en ik ben er zeker van dat we meer zullen krijgen en met April snel naderbij komt, je weet wat ze zeggen “April showers brengen bloemen mee ”. Dus ik dacht dat dit de … zou zijn

De perfecte overgangskleurcombo

Overgangscolor met kleurencompartiment Terracotta blouse en olijflaarzen
De perfecte overgangskleurcombo Vandaag heb ik weer een geweldige overgangslook voor je waarvan ik denk dat die een van de beste overgangskleurencombinaties heeft. Voordat ik over mijn uiterlijk ga praten, wil ik graag zeggen dat olijf een geweldige kleur is om in het tussenseizoen te dragen. Het werkt eigenlijk het hele seizoen en ik denk bijna …

 

Tags: citroen mehari tweedehands autodroogijsstralen –  StrechtenAtlas copco