Het kiezen van de trouwjurk is zo’n spannende en mooie reis. Uw trouwjurk winkelervaring is een reis die begint met het uitkiezen van de ontwerper, kledingstijl, bruids boetiek en degenen die u begeleiden vanaf de eerste ontmoeting tot de inrichting en op de grote dag.

Bij Dianna david , hebben we de meest speciale en prachtige VIP-bruidservaring gecreëerd om je het meest comfortabel en magisch te laten voelen tijdens je reis naar het vinden van de trouwjurk van je dromen. Wij geloven dat elke bruid zich comfortabel en als vrouw en bruid moet voelen in een prachtige jurk die perfect bij haar past. Onze zeer ervaren en professionele consultant staat aan uw zijde vanaf de eerste afspraak in onze bruidssalon en bij elke aanpassing.

Begin met de prachtige trouwjurkjacht in een van onze luxueuze flagship stores in een sessie van twee uur, ’s morgens,’ s middags of ’s avonds. We verwelkomen u en maximaal 5 van uw gasten met zoete en verse drankjes en champagne. Maar voordat de vieringen begonnen, zou onze consultant bij u zijn, aandachtig luisteren en uw behoeften, wensen en uw visie op de perfecte trouwjurk begrijpen. Terwijl u onze brede en veelzijdige selectie bruidsjurken bekijkt en bewondert, worden uw moeder en bruidsmeisjes uitgenodigd om onze prachtige selectie avondjurken te verkennen.

Haar en make-up Styling

U zult de volle aandacht van ons personeel hebben, als u zoveel toga’s probeert en het oprechtste en zorgzame advies krijgt, zodat u de jurk vindt die het beste bij uw figuur, stijl en behoeften past. Tijdens deze privésessie is er een haar- en make-upstylist beschikbaar om je haar en make-upstijl te stylen voordat je de jurken probeert, zodat je de complete look hebt en kunt zien wat het beste werkt, van de kledingstijl tot de hakken die draag je door het gangpad. In onze bruidssuite hebben we een speciaal blok zodat je comfortabel de complete look kunt bewonderen.

Onze brede en veelzijdige selectie bruidsjurken

Het is ons uiterste genoegen om u te helpen bij deze speciale reis en onze missie om uw bruidsjurk-winkelervaring bijzonder en ontspannen te maken. Van de japon en pantoffels, tot de chocolade en bubbels tot de prachtige details en luxueuze stoffen, onze op maat gemaakte jurken en bruidsjurken op maat van onze couture door bruidscollecties van Dianna david.

Het modehuis heeft meer dan 40 jaar ervaring in het laten uitkomen van bruydromen bij het maken van de meest innovatieve en mooie bruidsjurken voor bruiden over de hele wereld. U bent van harte welkom om onze Google-recensies te bekijken en te lezen. We wachten op je in het drukke Londen, voor je eigen privéafspraak en de mooiste bruidsjurk-shoppingervaring in ons luxe sprookjesland waar je droomhuwelijkskleding onze taak is.